Nyitvatartás: H-P: 8:00 - 19:00 Sz: 8:00 - 13:00

 • elements

  Kriszta Fordászat

  Varázsolja haját széppé nálunk, képzett szakembereink segítenek Önnek.

  Részletek
 • elements

  Manikűr

  Szakemberünk egészségessé, széppé teszi kezét.

  Részletek
 • elements

  Masszázs

  Az izomfájdalmak negatívan hatnak mindennapjaira, ettől kíméljük meg.

  Részletek
 • elements

  Pedikűr

  Az ápolt lábtól jobb a közérzete, Mi ezért (is)vagyunk.

  Részletek
 • elements

  Kozmetika

  Az arc a lélek tükre, engedje hát, hogy tisztán lássák az Ön lelkét.

  Részletek
 • elements

  Műköröm

  A természetestől az extrémig. Körmei olyanok lesznek, amilyennek megálmodta.

  Részletek

Üzleteinkben a minőségi szolgáltatást: agilis, dinamikus állandó továbbképzésben résztvevő szakemberek végzik.

Amennyiben tőbb szolgáltatásunkat egyszerre veszi igénybe 10% kedvezménnyel kedveskedünk őnnek.

Kriszta Fodrászat - MASSZÁZS

Üdvözlöm!

Baláus-Pekárik Krisztina vagyok, szakterületem: gyógypedikűr, Spange, gyógymasszázs, talpmasszázs, alakformálás. 2004-ben szereztem képesítést, mint gyógymasszőr.

Folyamatosan bővítem ismereteimet, hogy minél széleskörűbb segítséget tudjak nyújtani azoknak, akiknek igényük van arra, hogy kiegyensúlyozottabb, energikusabb és egészségesebb életet éljenek. Az általam végzett különféle masszázsfajták között, mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, az is, aki a lágy, nyugtató, lazító, és az is, aki az élénkebb, frissítő masszázst szereti.

2008-ban a kéz-, és lábápolók iskoláját végeztem el és azóta gyógypedikűrösként is dolgozom.

Legujabb szolgáltatásom:Kineziologiai tapasz a fájdalma enyhitésére:))

A test és lélek kényeztetése: A MASSZÁZS

A masszázs az egyik legegyszerűbb és legtermészetesebb módszer, amellyel a betegségeket megelőzhetjük, és teljesítőképességünket és szépségünket megőrizhetjük. Ki ne érezte volna még egy fárasztó nap után, hogy mindent megtenne egy frissítő masszázsért? Megállítva ezzel mindennapi életünk rohanó, embert próbáló tempóját, a napi bosszúságokat, idegtépő helyzeteket. A különféle masszázsok ugyanis egyszerű és természetes módon szerepet játszhatnak a betegségek megelőzésében, az egészség megőrzésében...

Az általános közérzet érintés segítségével történő javítása a legrégibb, természetes gyógymódok közé tartozik. A masszázs – akár a fejen, akár a testen, akár a kézen és lábon – testi-lelki egészségünkre és általános közérzetünkre gyakorolt tartós hatása közismert. Javítja a vérkeringést, lazítja az izmokat, előnyös az emésztésre és a vérellátásra, aktiválja a nyirokrendszert, és mindez elősegíti a méreganyagok eltávolítását. Ez a tisztán testi hatás – amelyhez párosul a masszázst kísérő feszültségoldódás és a gondoskodás érzése – olyan jó közérzetet biztosít, amely semmilyen gyógyszerrel nem érhető el. Még ha a kezelés elején idegesek, gondterheltek vagy dühösek voltunk is – rossz hangulatunk a megnyugtató, szinte hipnotizáló masszírozó mozdulatok hatására elmúlik. A masszázs emellett az egyik legegyszerűbb és legtermészetesebb módszer, amellyel betegségeket előzhetünk meg, megőrizhetjük egészségünket, teljesítőképességünket, szépségünket. Egész szervezetünk működését befolyásolja. Feszessé teszi vagy ellazítja az izmokat, enyhíti számos megbetegedés tüneteit, panaszait. Hatással van belső szerveinkre, bizonyos hormonjaink termelődésére, emésztőrendszerünk működésére, anyagcserénkre, és elősegíti szervezetünk méregtelenítését. Aromaterápiával együtt alkalmazva jótékony hatása tovább fokozható.

A mai rohanó, stresszel telített hétköznapokban mindenkinek szüksége van a masszázs áldásos hatására.

Számos masszázsfajta létezik, így a választás csak rajtunk múlik...

A klasszikus masszázsoktól kezdve, a nyirok-, kötőszövet-, a kéz-, a lábmasszázsig széles a spektrum. Mindegyik formának sajátos a technikája és a hatása, ezért a gyakorlásukhoz megfelelő képzésre is szükség van. Az utóbbi években egyre nagyobb jelentőségűvé váltak a távol keleti gyógymódok. Valamennyi közül a tradicionális kínaigyógymódok állnak az első helyen. A keleti hagyomány egy olyan energiát (chi) tételez fel, amely a szervezetünkben kering, és amit állandó mozgásban kell tartanunk. A kelet masszázsok azon alapulnak, hogy a kórosan feszülő izomzat gátolja az energia szabad áramlását, így a masszázzsal ezt akarják megszüntetni. A kézmasszázs egyik nagy előnye, hogy a „kéz mindig kéznél van". A kézen és a talpon is megvannak az egyes testrészeknek és szerveknek megfelelő reflexzónák. Bármikor végezhetjük masszázst séta, fürdés, olvasás, beszélgetés, tévénézés, utazás közben is. A kéz a talphoz hasonlóan kicsinyített képmása testnek. Rendszeres masszírozása kedvezően hat egészségi állapotunkra. Vannak azonban olyan esetek, amikor nem szabad kéz- és lábmasszázst végezni, például, ha magas láz lép fel, heveny gyulladás esetén, műtét helyett, súlyos idegkimerültség kezelésére, veszélyeztetett terhességnél... Ezekben az esetekben mindig ki kell kérni az orvos véleményét. Sokféle masszázs létezik, de minden masszázs célja e szervezet testi és lelki regenerációjának támogatása és öngyógyító erőinek fokozása. Minden masszázsfajtának saját filozófiája és egyben saját határai vannak.

Áraink

TALPMASSZÁZS Idő: 30-35 perc 2.900, - Ft/kezelés Méregtelenítő, egészségmegőrző kezelés. Immunerősítő kezelés. Relaxáló kezelés

FRISSÍTŐ - GYÓGYMASSZÁZS Idő: 55-60 perc 3.500,- Ft/kezelés A problémás helyeken kiemelt érintő kezelés, a teljes testen. Talpmasszázzsal.

HÁTMASSZÁZS Idő: 30 perc 2.200, - Ft/kezelés A farkcsigolyától a hajtőig és a felső végtagokon történik a kezelés.

ALAKFORMÁLÓ MASSZÁZS Idő: 45 perc 6.200, - Ft/kezelés Cellulit kezelés – zsírbontás, salaktalanítás, feszítés. A problémás területek speciális ápolása, terápiás kezelése.

TESTRADÍROZÁS - FRISSÍTŐ MASSZÁZS Idő: 55-60 perc 6.500,- Ft/kezelés Idő: 30 perc 4.500,- Ft/kezelés

A teljes testen bőrradírozás, a problémás helyeken kiemelt érintő kezelés.

KIZÁRÓLAG OLYAN PROFESSZIONÁLIS ANYAGOKKAL DOLGOZUNK, MELYEK CSAK TERMÉSZETES ANYAGOKAT TARTALMAZNAK!


Nézze meg Szolgáltatásainkat Foglaljon időpontot

Hívjon minket, foglaljon időpontot:

+36-20-364-9336 ,

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink: női-férfi-gyermek fodrászat, műköröm,manikür- pedikűr, kozmetika, masszázs,gözburas hajfestés,Szolgáltatásaink

női-, férfi-, gyermek fodrászat,


Kriszta Fodrászat Nyitvatartás

Hétfőtől - Péntekig
8:00 - 19:00
Szombaton
8:00 - 13:00
Vasárnap
Zárva

Cím: 1184 Budapest, Üllői út 444

Telefon: +36-20-364-9336

MARGÓ STYLE Nyitvatartás

Hétfőtől - Péntekig
8:00 - 20:00
Szombaton
8:00 - 14:00
Vasárnap
Zárva

Cím: 1181 Budapest, Margó Tivadar u 5.

Kriszta Fodrászat